vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ionuţ Comănescu vrea să fie primar al Slatinei

Recent validat în funcţia de consilier în cadrul Consiliului Local Slatina, preşedintele TNL Olt, Ionuţ Comănescu, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că îşi doreşte să candideze pentru fotoliul de primar al municipiului.

Comănescu a afirmat că viitorul candidat al partidului va fi desemnat în urma unui sondaj, exprimându-şi speranţa că el va sta cel mai bine în măsurători.

„În momentul de faţă, în PNL, s-a stabilit foarte clar că candidaţii cu care vom merge la alegerile din 2020 vor fi desemnaţi în urma unor sondaje. Am mai spus şi cu alte ocazii că îmi doresc să candidez pentru funcţia de primar al municipiului Slatina, dar că asta se va desemna în urma sondajului. Probabil că mai sunt şi alţi colegi de ai mei de la Slatina care îşi doresc, cine va fi cel mai bine plasat în sondaje, probabil acela va şi candida”, a afirmat Ionuţ Comănescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ionuţ Comănescu se erijează deja în şef al aleşilor PNL din Consiliul Local, la scurtă vreme după ce i-a luat locul în legislativ lui Viorel Ionescu. La şedinţa de îndată convocată, săptămâna trecută, liderul tinerilor liberali i-a luat scaunul lui Sorin Ţârcomnicu, la propriu. Comănescu nu s-a aşezat pe poziţia desemnată de personalul APL, ci pe locul liderului de grup, fostul preşedinte al organizaţiei Slatina, Ţârcomnicu.

Ionuţ Comănescu a profitat de faptul că Sorin Ţârcomnicu a întârziat la şedinţă şi a înlocuit hârtiile cu numele lor. Vizibil stânjenit atunci când a văzut că n-are unde să se aşeze, fostul lider al liberalilor slătineni a fost direcţionat tot de mai tânărul lui coleg către un loc „mai la coadă”.

Aceste tensiuni confirmă faptul că mai mulţi membri ai PNL Slatina s-au opus validării lui Comănescu în locul lui Viorel Ionescu. Noul lider Gabriel Buliteanu a preferat să respecte ordinea de pe lista aleşilor.

Deşi a reuşit să se impună în faţa colegilor de partid din Consiliul Local Slatina, Comănescu nu a fost vocea pe care toată lumea o aştepta şi, la şedinţa de marţi, a votat în linie cu aleşii PSD toate proiectele.

Politica