joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbatul care a bătut un biciclist, ce ulterior a decedat, rămâne sub control judiciar

Marius Ionuţ Ştefana, bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Balş, care în urmă cu două săptămâni a bătut un biciclist în vârstă de 43 de ani, din aceeaşi localitate, pentru că i-ar fi arătat semne obscene lui şi şoferului camionului în care acesta se afla, victima încetând din viaţă, ulterior, rămâne sub control judiciar.

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins, vineri, contestaţia procurorilor olteni care n-au fost de acord cu decizia Tribunalului Olt care a decis să-l plaseze pe acesta sub control judiciar pe 60 de zile. Decizia Curţii este definitivă.

Marius Ionuţ Ştefana este acuzat de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Agresiunea s-a petrecut, în urmă cu două săptămâni, în Balş, pe drumul naţional DN 65 care tranzitează oraşul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La un moment dat, între biciclist şi şoferul unui camion a existat o şicană. Biciclistul i-a arătat camionagiului semne obscene, iar şoferul a tras pe dreapta. Pasagerul care îl însoţea, Ştefana, a coborât şi l-a luat la bătaie pe biciclist. În urma loviturilor primite, acesta şi-a pierdut echilibrul şi a căzut, lovindu-se puternic la cap.

O ambulanţă l-a transportat pe bărbatul agresat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în stare gravă. Acesta a fost intubat în UPU, apoi transferat la Spitalul Craiova. În cursul nopţii de marţi spre miercuri, bărbatul a decedat.

 

Politica