vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Grav accident pe DN7. Un om a murit, doi sunt raniti

O persoană a murit și alte două sunt rănite după ce autoturismul în care se aflau a lovit un stâlp de electricitate, pe drumul național DN 7, în comuna Budești, județul Vâlcea.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că șoferul autoturismului a circulat cu viteză, pe drumul umed. Pasagerul din spate și-a pierdut viața, iar șoferul și pasagerul din dreapta față au fost răniți.

„Un șofer în vârstă de 20 de ani din Râmnicu Vâlcea care se deplasa pe DN 7, pe direcția Sibiu-Piteşti, la kilometrul 167+600, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabil umed, a părăsit partea carosabilă către dreapta, intrând în coliziune cu un stâlp de electricitate. A rezultat decesul pasagerului dreapta spate și rănirea gravă a șoferului si pasagerului din față”, a afirmat reprezentantul IPJ Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ea a adăugat că traficul rutier a fost blocat momentan pentru intervenția medicilor și pentru efectuarea de cercetări la fața locului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

Politica