joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

OLT. Adolescentul înjunghiat la discotecă va fi transferat la un spital din Capitală

Adolescentul în vârstă de 19 ani, din Movileni, care a fost înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la discoteca din localitate, de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Perieţi, va fi transferat la un spital din Capitală.

Directorul medical al Spitalului de Urgenţă Slatina, medicul Cătălin Pătru, a declarat că s-a obţinut acordul transferului la Spitalul Universitar din Bucureşti. Încă nu s-a stabilit cu ce mijloc de transport va fi dus în Capitală, ambulanţa sau elicopterul SMURD.

Altercația de la discoteca din Movileni a izbucnit duminică dimineaţa, în jurul orei 4.00, evenimentul petrecându-se în afara localului. Tânărul în vârstă de 19 ani a fost înjunghiat în încăierare, loviturile de cuţit ajungând chiar în zona inimii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A avut plăgi înjunghiate toraco-abdominale, s-a intrat în sală, s-au practicat intervenţii chirurgicale abdominale şi toracică. Una dintre împunsături a interesat şi cordul, deci i-a ajuns inclusiv în inimă. S-au făcut suturi în urgenţă”, a afirmat medicul Pătru.

Surse apropiate anchetei au declarat că altercația dintre cei doi a pornit de la o fată.

Politica