vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Juniorii mari ai CSU Craiova atacă fazele finale ale întrecerilor naționale

Grupele de republicani ale CSU Craiova au de muncă în acest weekend în cadrul unor faze finale ale campionatelor naționale.

Echipa U19, antrenată de Mugur Gușatu, va disputa ultimul act al Campionatului Național, ratând în acest sezon prezența în Liga Elitelor, contra lui Gaz Metan Mediaș. Cele două se vor întâlni sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul Victoria Cetate din Alba Iulia. CSU Craiova a ajuns în această fază la U19 după ce a trecut în turneul semifinal de CSA Steaua București cu 5-3 și de CS Mioveni cu 4-2. Formația medieșeană a învins Fotbal Club Kiss 2015 cu 8-6 și UTA Arad cu 4-3 pentru a obține prezența în finală.

Grupa mai mică a CSU Craiova, cea Under-17, este prezentă în semifinalele Ligii Elitelor, în careul de ași al echipelor de juniori din țară la această categorie. Băieții pregătiți de Dragoș Bon sunt foarte aproape de a merge mai departe în ultimul act și a se lupta pentru titlul național dacă vor trece sâmbătă de Sporting Vaslui în meciul retur care va avea loc pe stadionul Extensiv din Craiova cu începere de la ora 14.00. Juniorii craioveni dețin un avantaj minim după meciul tur, disputat la Vaslui, în care s-au impus cu scorul de 2-1, după ce au fost conduși la pauză cu 1-0. Câștigătoarea din această semifinală va întâlni în finală învingătoarea dintre FC Viitorul și UTA Arad.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica