vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Pompierul Lavinia Brebu, primul loc pe țară

Căpitan Lavinia Brebu, de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi s-a clasat pe primul loc pe podium la etapa națională a competiției de Atletism și Cros, a Asociației Sportive a Pompierilor din România organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș și Asociația Sportivă a Pompierilor din România – Filiala Argeș.

Competiția s-a desfășurat în perioada 9-11 mai, în Pitești, iar la aceasta au participat peste 50 de sportivi, care îşi desfăşoară activitatea ca pompieri în cadrul a 23 de Inspectorate pentru Situații de Urgență din țară, patru dintre ei fiind de la ISU „Drobeta”.

În prima zi a competiţiei, pe Stadionul Nicolae Dobrin, s-au desfășurat probele de alergare, viteză, săritura în lungime și aruncarea greutății, iar în cea de-a doua zi participanţii s-au întrecut în parcurgerea a patru probe de cros, pe distanțe diferite, între 2.000 de metri și 6.000 de metri, ce s-au desfășurat în Pădurea Trivale. Căpitan Lavinia Brebu de la ISU Drobeta a reuşit să se remarce şi în acest sport, reuşind să încheie proba de cros 2.000 m, pe locul I, urcând astfel pe prima treaptă a podiumului, aşa cum ne-a obişnuit la competiţiile de înot. Totodată, a obţinut locul al II-lea la proba de alergare 800 m. Rezultate deosebite au obţinut şi pompierii din cadrul subunităţilor Strehaia şi Vânju Mare. La proba de viteză 100 m, plt. maj. Dobrescu Florin din cadrul Staţiei Strehaia a ocupat locul II la categoria bărbaţi, cu vârste între 35-45 de ani, sg. maj. Deliu Marius s-a situat pe locul al III-lea, iar plt. maj. Moise Dan Răzvan s-a clasat pe locul VIII la categoria de vârstă 35 – 45 de ani. În urma celor două zile de concurs, dominat de profesionalism, implicare, fair-play şi respect, participanții au dovedit, încă o dată, că sunt pregătiţi pentru a face faţă misiunilor încredinţate”, au transmis reprezentanții ISU „Drobeta”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica