vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Studenții noștri pot mai mult”, la a șaptea ediție

Cea de-a șaptea ediție a proiectului „Studenții noștri pot mai mult”, derulat de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC), se desfășoară în aceste zile în Centrul Vechi al Craiovei.

 

Proiectul a debutat ieri, iar în cadrul evenimentului a fost organizat și un concurs la care au luat parte echipaje de câte 5 studenţi de la fiecare dintre cele 12 facultăţi ale Universităţii din Craiova. Concurenţii s-au duelat în cunoştinţe de cultură generală și au trecut probe de îndemânare şi de atenţie.
Câştigătorii au fost premiaţi de Casa de Cultură a Studenţilor și de viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan, iar din juriu au făcut parte reprezentanţi ai organizaţiilor implicate în construirea ediţiei de anul acesta a proiectului „Studenţii noştri pot mai mult”.

 

„Proiectul „Studenții noștri pot mai mult”, ediția a VII-a, este evenimentul la care am participat pentru prima dată în calitate de viceprimar al Municipiului Craiova, reprezentând în acest fel primăria municipiului Craiova, care a fost ca de fiecare dată partener în organizarea și desfășurarea acestuia. Evenimentul a fost conceput și organizat la inițiativa studenților Universității din Craiova cu sprijinul conducerii Universității din Craiova și în colaborare cu casa de cultură a studenților și Convenția Organizațiilor Studențești. Am avut onoarea și mândria de a acorda unul dintre premiile oferite de către Universitatea din Craiova studenților care s-au dovedit cei mai merituoși la competiția studențească organizată în cadrul acestui eveniment. Felicit Universitatea din Craiova în organizarea și desfășurarea acestui eveniment, asigurându-i totodată de interesul și deschiderea instituției pe care o reprezint pentru acest fel de inițiative care vin în sprijinul comunității locale și prin intermediul cărora tinerii studenți ai Universității din Craiova au posibilitatea de a demonstra și de a transpune în afara spațiului academic produsul științific al parcursului lor studențesc”, a declarat viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan.
Evenimentul se desfășoară și astăzi, în intervalul orar 9-17.
Proiectul „Studenții noștri pot mai mult” vizează stimularea creativității, dorința de implicare a studenților Universității din Craiova în derularea unor activități practice, în vederea dezvoltării acestora atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. În plus, participarea la aceste activități are drept efect creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenți, promovarea voluntariatului și a unui stil de viață sănătos prin activități recreative, transmit reprezentanții Universității din Craiova. Aceștia au mai precizat că evenimentul este realizat în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Craiova, Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS) și cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

 

Politica