joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prinși de jandarmi în timp ce încercau să vândă nelegal bilete la finala Cupei EHF

Doi bărbați au fost prinși de jandarmii craioveni în timp ce încercau să vândă nelegal bilete la finala Cupei EHF, disputată între SCM Craiova și Kristiansand. Este vorba despre un craiovean de, 34 ani, prins în zona unei instituții de învățământ din Craiova, în timp ce ar fi vrut să vândă patru bilete la meci, iar un altul, în vârstă de 48 ani, care a fost prins tot cu patru bilete, joi. Documentele de acces au fost confiscate de jandarmi.

Cumpărarea documentelor de acces în vederea revânzării acestora sau vânzarea acestora la suprapreț constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la o mie lei la trei mii lei. Avem în atenție acest fenomen, am monitorizat inclusiv zona online din momentul în care documentele de acces au fost puse în vânzare”, a declarat maiorul Cosmin Mirea, comandantul Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.

Cosmin Mirea a mai afirmat că și-ar dori ca documentele confiscate să poată fi oferite gratuit, înainte meciului, în zona Fan Zone ce va fi amenajată în ziua meciului, în urma unor concursuri așa cum s-a întâmplat și la semifinala desfășurată în Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Partida SCM Craiova și Kristiansand, din finala cupei EHF, se va disputa, vineri, 11 mai a.c., la Sala Polivalentă din Craiova, începând cu ora 19.30.

Accesul spectatorilor în sală se va face începând cu ora 17.30, doar pe bază de bilete sau invitații, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în incinta sălii, jandarmii le transmit suporterilor că ar trebui să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. În plus, jandarmii craioveni solicită, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

În zonă nu vor fi restricții de circulație, ci se va acționa numai pentru fluidizarea traficului, iar jandarmii vor acționa pentru prevenirea oricăror evenimente ce ar putea perturba buna desfășurare a manifestării sportive.

Politica