joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Bărbat înghițit de Dunăre la Vrancea, căutat de pompieri

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat, în data de 8 mai a.c., la 15 intervenţii.

Miercuri, 08.05.2018, începând cu ora 09:00, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dr. Tr. Severin a reluat căutările persoanei posibil înecate în fluviul Dunărea, în data de 05 mai a.c., în zona localității Vrancea, comuna Burila Mare. Pompierii au efectuat operaţiuni de căutare a persoanei, însă aceasta nu a fost găsită. La ora 10:21, un echipaj de paramedici din cadrul Stației de Pompieri Strehaia a intervenit cu o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs între două autoturisme, în orașul Strehaia.

În urma accidentului, o femeie, în vârstă de circa 66 de ani, prezenta dureri în zona pieptului. Aceasta a fost evaluată de paramedici, însă a refuzat transportul la UPU. La ora 10:56, echipajul pirotehnic din cadrul Detașamentului de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu un autocamion, pentru asanarea unui element de muniție, în localitatea Balta Verde, comuna Gogoșu. Specialiştii au identificat un cartuș de infanterie – calibru 14,5 mm, care a fost ridicat, transportat și depozitat în condiții de siguranță, în vederea distrugerii ulterioare.La ora 21:31, un echipaj de paramedici din cadrul Gărzii de Intervenție Baia de Aramă a intervenit cu o ambulanță SMURD, la un accident rutier, în care a fost implicat un ATV, în zona localității Peștenuța, comuna Florești. În urma accidentului, o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. Bărbatului, în vârstă de circa 62 ani, care prezenta suspiciune de fractură de bazin, i s-a acordat primul ajutor medical şi a fost transportat la UPU pentru investigaţii suplimentare.La ora 23:17, un echipaj de paramedici din cadrul Detașamentului de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o ambulanță SMURD, la un accident rutier produs între două autoturisme, în municipiul Dr. Tr. Severin, la intersecția străzilor Traian și Smârdan. În urma accidentului, au rezultat două victime, cu traumatisme minore, care au fost evaluate medical, însă au refuzat transportul la UPU.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica