vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătălia pentru locul 3 se dă în 3! CSU, fără gol în deplasare în play-off!

După înfrângerea de la Cluj, CSU Craiova și-a luat adio și matematic de la titlu. Acum eforturile sunt îndreptate spre menținerea ultimului loc pe podium.
„Bătălia pentru podium” a fost unul dintre sloganurile cu care au pornit la luptă în acest campionat fotbaliștii echipei din Craiova. Mărturisind prin el, de la bun început, pretențiile din acest sezon. Cu 2 meciuri rămase de disputat, Craiova nu mai are nici o speranță la primele 2 poziții din clasament și va trebui să lupte pentru apărarea ultimei trepte a podiumului.
CSU Craiova încă este pe locul 3, cu 35 puncte. Însă poziția oltenilor este amenințată de două formații: Astra Giurgiu (33 puncte) și Viitorul Constanța (32 puncte). Craiova mai are meciuri acasă cu FCSB și în deplasare la Iași. Două meciuri extrem de dificile, date fiind forma și istoricul alb-albaștrilor. Pe FCSB, Craiova nu a mai bătut-o de peste un deceniu și jumătate, iar în deplasare, în play-off, trupa lui Devis Mangia este una dintre cele mai slabe echipe, cu un singur punct acumulat în 4 partide, fără gol marcat (0-0 la Viitorul, înfrângeri pe bandă: 2-0 la FCSB, 1-0 la Giurgiu, 1-0 la Cluj). Având în vedere și acest aspect, întâlnirea de la Iași se anunță dificilă.
În schimb, Viitorul lui Gică Hagi are meci facil cu Iași și o dispută crâncenă cu CFR Cluj. Astra va întâlni ambele pretendente la titlu.
Partide rămase de disputant în bătălia pentru locul 3:
CSU Craiova – FCSB
Poli Iași – CSU Craiova
FC Viitorul – Poli Iași
CFR Cluj – FC Viitorul
Astra Giurgiu – CFR Cluj
FCSB – Astra Giurgiu

Politica