vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Prefectul a primit o plachetă aniversară și o diplomă

Nicolae Drăghiea, prefectul județului Mehedinți, a participat la sărbătorirea Zilei Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.

Marcarea evenimentului a fost organizată la nivelul județului de către Structura Teritorială Probleme Speciale Mehedinți, pentru prima dată în acest an, ca urmare a instituirii acestei zile aniversare prin ordin al ministrului Afacerilor Interne. În cuvântul său, prefectul județului a arătat că această structură este mai puțin cunoscută publicului larg, dar care și-a făcut simțită prezența ori de câte ori populația a avut de suferit în urma producerii unor calamități naturale sau dezastre. Numai în județul nostru, ca urmare a inundațiilor manifestate în anul 2014, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale a alocat 4 module de locuit pentru sinistrați, care prin grija Instituției Prefectului – Județul Mehedinți au fost racordate la utilități asigurând cazarea familiilor sinistrate pe durata a trei ani, până când aceștia au reușit să-și refacă un cămin.

În cadrul manifestării, ca semn de recunoaștere a implicării în bunul mers al Structurii Probleme Speciale Mehedinți și sprijinul acordat acesteia, Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale i-a decernat lui Nicolae Drăghiea o plachetă aniversară și o diplomă de onoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica