sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se apropie Festivalul de Modă de la Craiova

Oamenii, de cele mai multe ori, te judecă și după cum te îmbraci, nu doar dupa cum te porți; așadar, daca îți pasă de ce cred despre tine cei din jurul tău, Royal Models Agency, în parteneriat cu Electroputere Parc te invită, sâmbătă, 5 mai 2018, începând cu ora 18.30, să participi la FESTIVALUL DE MODĂ Miss Royal Models ROMANIA pentru a primii câteva îndrumări utile în acest sens.

             Royal Models Agency aduce pe scena de la Craiova un adevărat show de eleganță și stil prin colecțiile designerilor:

– SONIA TRIFAN, din 2007 a înființat casa de modă Diva by Sonia Trifan, vă surprinde publicul cu o colecție pregatită special pentru Festivalul de Modă de la Craiova. Paiete, pietre, perle si dantelă, toate cuprinse în colecția ”Hollywood glam”. Cu siguranță, fiecare doamnă se va regăsi măcar într-una din cele 20 de rochii concepute și create pentru publicu minunat al Craiovei.

– LILIANA LARISA CRACIUN, care dedică și anul acesta orașului său de suflet, Craiova, câteva creații deosebite cu o colecție plina de armonie, ”GAIA”, transmitând prin creațiile ei iubirea pentru viață, pentru toate ființele pământului si pentru natura înconjurătoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

– URBAN KIDS, cireașa de pe tort, așa cum o numesc organizatorii, este ca în fiecare an prezentarea oferita de mini-modelele de la URBAN KIDS iar anul acesta se pliază perfect pe colecția ce o vor prezenta, și anume “ Urbanizer”. În 2 cuvinte, ”Joacă tare!”

– DOUBLE WOW aduce stil și rafinament prin intermediul ținutelorO poveste ce a luat fiinţă în iarna anului 2014, asta pentru că viitorul se construieşte nu se visează ! Cu linii simple și de efect, rochiile din colectia “Glitter WoW”  reprezintă o optiune feminină, demnă de luat în seamă la ocaziile speciale.

– GAL’A COUTURE aduce în  scenă colectia Anabelle. Ținutele fac trecerea surprinzatoare de la romantism la contraste moderne. Cromatica este deosebită, foarte romantică. Sunt rochii senzuale, glamour, toate izvorate din mâini pricepute, adunate într-o colectie îndrăzneață, plină de farmec dedicata tuturor femeilor puternice,sigure si romantice.

– ELEGANCE aduce colecția „DIVINA ELEGANCE” în care puteți vedea clasicul sofisticat dar și modele nonconformiste astfel încât  fiecare  piesa vestimentară  sa completeze personalitatea fiecarei mirese .

– S-KARP este sinonim cu siguranța, confort, calitate si design placut. S-karpva fi prezent la Festivalul de moda cu o colectie fashion-urbana, semnata de Mihaela Glavan.

– E-TWOW este parte a unui concept internațional, care, prin intermediul tehnologiilor înalte folosite în procesul de producție, a realizat vehicule electrice unice, care se diferențiază prin caracteristici tehnice revoluționare. Trotineta electrica E-twow este cu adevarat un produs inovator,cu un design modern.

– LC WAIKIKI este unul de îmbrăcăminte și accesorii si se adresează tuturor categoriilor de vârstă si tinteste sa devină unul dintre cele mai de success brand-uri de moda de retail din Europa

– ADINA BUZATU este binecunoscută în moda romanească datorita priceperii si dedicației cu care aceasta se ocupa de imaginea bărbaților. Colectia primavara-vara 2018 ”TRENDS by Adina Buzatu” este dedicată barbatului modern si preocupat de propria imagine.

Asa cum ne-au obișnuit în fiecare an, organizatorii continua tradiția evenimentului și aduc în PREMIERA in Craiova un designer international aflat pentru prima data în România, anul acesta fiind randul Carolinei Guna din Spania să își prezinte cea mai noua colectie. Creațiile sale unice, lucrate personalizat sunt prezente an de an la Festivalul de Film de la Cannes. Îi place sa îmbrace femeia care dorește sa se simtă frumoasa și unică în orice moment.

Concursul de frumusete Miss Royal Models Romania 2018 are in componenta anul acesta 12 concurente ce se vor lupta prin frumusețe și gratie pentru castigarea marelui titlu. Ajunse in Craiova de miercuri, acestea se află într-un intens program de pregatire, sedințe foto, fitting-uri pentru a fi in cea mai bună formă în seara de sâmbătă. Concurentele de anul aceste sunt : Gavanescu Cristina (Alexandria), Tetcu Ionela (alba Iulia), Tudorache Madalina (Pitesti), Constantin Madalina (Pitesti), Herea Daniela (Bucuresti), Safta Iasmina (Timisoara), Jasmine Orban (Arad), Istrate Irina (Galati), Beschieri Felicia (Galati), Epure Camelia (Craiova), Malacu Denisa (Braila), Milea Andreea (Braila).

Ediția din 2018 este specială și pentru ca in juriul consacratului concurs de miss isi face simtită prezenta un personaj monden foarte cunoscut. Este vorba despre GIANINA CORONDAN una dintre cele mai nonconformiste prezentatoare TV din România. De-a lungul activității profesionale s-a remarcat ca o prezenta ieșită din tipare, energica, joviala si intr-o continua evolutie.

Machiajul evenimentului este asigurat de echipa L‘ART SUBLIME condusa de Suzana Petre iar partea de hair style este asigurata de echipa BES COSMETICS ROMANIA.

Evenimentul își va inchide portile in jurul orei 23:00, urmând apoi un after party in Club EVO pentru a serba asa cum se cuvine încă o editie a festivalului de moda de la Craiova.

 

“Frumusetea, exuberanta, designeri celebri, surprizele dar si premiile puse in joc credem noi ca sunt ingredientele de nelipsit a fiecarei editii a evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA. Incercam in acest fel sa aducem publicului craiovean, si nu numai, cele mai noi tendinte in materie de fashion dar si cele mai frumoase modele din tara. Va invitam la un regal de frumusete in care tendintele sezonului urmator sunt ridicate la nivel de arta” – Tom Cringureanu – Manager Royal Models Agency

 

 

Politica