sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dolj: Acţiuni preventive organizate de polițiști în unităţile de învăţământ

În cursul zilei de astăzi, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega, dar şi din cadrul Compartimentului Poliţie RutierăPoliţia Municipiului Băilești au organizat şi executat activități de informare în unitățile de învățământ preuniversitar din comuna Giubega, având ca scop creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic.

Oamenii legii au purtat discuţii cu elevii şi profesorii din cadrul Şcolii Gimnaziale Giubega, informându-i pe aceştia cu privire la riscurile existente în mediul virtual, la care cei mici se pot expune prin accesarea unor site-uri cu un nivel ridicat de victimizare, dar şi cu privire la respectarea normelor rutiere.

De asemenea, cu ocazia săptămânii Școala Altfel, organizată la Școala Gimnazială Giubega, elevii şi cadrele didactice ale acestei instituții de învățamânt au fost informaţi cu privire la reactivarea „Patrulei Şcolare”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu acest prilej, a fost organizat şi un concurs pe teme rutiere la care au participat 54 elevi şi 3 cadre didactice de la Şcolile Gimnaziale Giubega, Galiciuica şi Perişor, activităţile desfăşurându-se pe terenul de sport din comuna Giubega şi pe DN 56.

La finalizarea activităţii, câştigătorii au fost premiaţi cu diplome şi cupe.

Politica