joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria a făcut programul pentru Zilele Craiovei. Proiectul va fi supus la vot, joi

Autorităţile municipale au pregătit programul pentru Zilele Craiovei, eveniment ce va avea loc în perioada 01-09 iunie, joi urmând ca proiectul să ajungă pe masa consilierilor locali pentru a fi votat. Ediţia din acest an, cea de-a XXII-a, se va derula pentru al șaselea an consecutiv în ediţie de vară. Cele mai multe manifestări se vor desfășura în zona centrală a orașului, Parcul „Nicolae Romanescu”, Centrul Multifuncțional Craiova, Sala Polivalentă Craiova sau Craiova Water Park urmând să devină, în același timp, locații pentru o serie de activități destinate acestei sărbători.

„La ediția din acest an sunt incluse manifestări dintre cele mai variate: spectacole pentru copii, spectacole lirice, spectacole folclorice, manifestări sportive, spectacole de teatru, concerte, expoziţii, concursuri, salon auto, expoziții de flori, proiecte de educaţie non-formală, evenimente de artă alternativă etc., toate conturând tabloul a nouă zile pline de evenimente special concepute pentru craiovenii de toate vârstele și preferințele. Programul „Zilei Municipiului Craiova” include, de asemenea, concursuri și jocuri pentru copii care vor fi organizate în diferite spații ale Municipiului Craiova, dar și la Complexul Acvatic Craiova Water – Park. Crosul „Ziua Olimpică”, Caravana „Bucurie în mișcare” sau concursuri de biciclete – sunt alte câteva repere pentru „Ziua Municipiului Craiova”, marcând și faptul că mișcarea este și ea, în acest an, o provocare pentru organizatori și participanți deopotrivă”, se arată în raportul Primăriei Municipiului Craiova.  Evenimentul va culmina, promit organizatorii, cu seara de sâmbătă, 09 iunie 2018, când mari artiști ai momentului vor face un spectacol impresionant. Surpriza serii va fi dată de momentul de închidere, care va fi marcat de un spectacol de lasere și imagini 3D, conceput special pentru acest eveniment.

324.000 de lei, fără TVA

Policlinica Buna Vestire Craiova

De întreg evenimentul se va ocupa o firmă, Primăria Craiova lansând licitaţia pentru organizarea manifestării în data de 27 martie. Procedura este în derulare, suma alocată acestei acţiuni fiind de aproximativ 324.000 de lei, fără TVA, fapt pentru care nu se cunosc încă artiştii care îi vor încânta pe craioveni. Autorităţile municipale au venit cu cerinţe în acest sens, în caietul de sarcini fiind  trecut un artist principal de clasă A (Delia, Inna, Smiley, Andra și Loredana) şi în deschidere, alți doi artiști de genuri diferite(Carla’s Dreams, The Motans, Guess Who (varianta 1); Antonia, Lidia Buble, Adrian Sână, Alina Eremia, Adda, Feli, Alexandra Ușurelu & Symphonic Orchestra (varianta 2); Cargo, Vama ( varianta 3); Damian Brothers, Marius Mihalache Band, Diana Matei & Taraful Cleante, Ovidiu Lipan Țăndărică(varianta 4).

Politica