marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Handbalistele și-au reluat locul secund în Liga Florilor

Detronate pentru scurt timp de pe a doua poziție a clasamentului din cauza meciurilor lipsă, fetele lui Bogdan Burcea nu au greșit în meciul restanțier de miercuri cu AHCM Slobozia și s-au întors pe a doua treaptă a ierarhiei. SCM Craiova a câștigat, așa cum era de așteptat, întâlnirea cu formația din Slobozia, cu scorul de 29-20 (14-10), controlând categoric partida.

Mă bucur că fetele sunt sănătoase și că ne-am consolidat locul doi în clasament. Ne pregătim pentru partida din deplasare cu C.S.M. Roman, pentru că este singura echipă din România care ne-a învins acasă și sper să ne luăm revanșa”, a declarat Bogdan Burcea, antrenorul echipei de handbal feminin de la SCM Craiova.

Pentru formația craioveană au evoluat: Stanciu, Dumanska – Trifunovic (2 g.), Șelaru, Pricopi (3 g.), Țicu (1 g.), Nikolic (8 g.), Ardean (5 g.), Zamfir-Florianu (8 g.), Tudor, Klikovac, Vizitiu, Rădoi (2 g.), Colac, Stoican. În următoarea etapă, SCM Craiova va întâlni în deplasare CSM Roman, pe 25 aprilie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fetele s-au bucurat de victorie

Chiar dacă adversarul nu a fost unul greu, elevele lui Burcea sunt încântate că au învins și au revenit pe a doua poziție în campionat.

Ne-am dorit foarte mult să ne impunem astăzi pentru a reveni pe locul doi. Vrem să câștigăm și ultimele partide din acest sezon pentru a fi sigure de locul secund. Avem mai multă experiență după ce am eliminat echipe valoroase în Cupa E.H.F., însă partidele din campionat sunt tot mai grele, pentru că fiecare echipă încearcă să ne învingă”, a declarat Cristian Florianu.

Mă bucur că ne-am impus astăzi destul de clar. Sunt trei puncte foarte importante pentru noi pentru că am reușit să revenim pe locul doi în campionat și sper să rămânem acolo”, a spus și Zeljka Nikolic.

Sursăfoto: facebook/SCMCraiovaHandbalOficial

Politica