vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

La un set distanță de a răpune Ploieștiul lui Lică

Voleibaliștii craioveni nu au făcut un meci rău împotriva liderului Tricolorul Ploiești, pe care l-au întâlnit marți după-amiază în Sala Polivalentă din Bănie.

După un start mai slab de partidă, cu oaspeții aflați la conducerea jocului, impunându-se în primele două seturi cu 25-22 și 25-19, SCM Craiova a reușit o revenire spectaculoasă în a doua jumătate a meciului. La 2-0 pentru Ploiești, formația lui Lică mai avea nevoie doar de un set pentru a încheia rapid partida cu o victorie, însă asta nu avea să se întâmple. Trupa lui Dan Pascu a anulat un succes în minim de seturi al ploieștenilor, câștigând următoarele două parțiale, cu 25-23 și 34-32. Cum situația a devenit egală, întâlnirea a avut nevoie de setul decisiv pentru a stabili câștigătoarea. În setul cinci, Craiova nu a mai ținut pasul cu formația vizitatoare, iar Tricolorul s-a impus cu 15-6, plecând astfel cu două puncte din Bănie după o victorie cu 3-2.

Echipa olteană a scos și ea un punct din această dispută, grație celor două seturi adjudecate. SCM Craiova rămâne pe locul cinci în play-off, cu 48 de puncte, dar CSM București s-a apropiat la un singur punct de formația craioveană. În următoarea etapă, craiovenii vor evolua pe terenul lui CSM București, sâmbătă, de la ora 18.00.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica