vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cadavrul unei tinere dispărute de o lună, găsit într-o pădure de lângă Râmnicu Vâlcea

Cadavrul unei tinere în vârstă de 19 ani din Râmnicu Vâlcea a fost găsit, miercuri dimineața, îngropat într-o pădure din zona Goranu, ea a fost ucisă în urmă cu aproximativ o lună de iubitul său.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat că autorul crimei a fost identificat și reținut. „Avem din păcate cadavrul unei fete de 19 ani găsit în pădure lângă Râmnicu Vâlcea. Tocmai ce a fost ridicat de IML. Autorul este prins și în aceste momente este dus la parchet. Se pare din primele date că ar fi lovit-o cu ceva și ar fi ingropat o în zona Goranu”, a afirmat reprezentantul IPJ Vâlcea. Surse apropiate anchetei au declarat că, în urmă cu o lună, pare că lună, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Râmnicu Vâlcea, pe fondul unei crize de gelozie, şi-a omorât iubita, în vârstă de 19 ani, cu care avea o relație de aproximativ un an.

Totul s-ar petrecut în pădurea din zona Goranu a mumicipiului Râmnicu Vâlcea, unde tânărul, după ce a avut discuții contradictorii cu iubita lui, a lovit-o cu pumnii în zona feței, după care i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit în zona inimii şi a abdomenului. După ce a ucis-o, el a băgat-o în saci menajeri şi a îngropat-o, părăsind locul crimei. Aceleași surse susțin că tânărul ar fi pregătit groapa din pădure, înainte de a-și duce iubita acolo.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica