joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cea mai clară victorie, cei mai puțini spectatori!

   Cosmin Cojocăreanu

 

CS U Craiova a obținut în weekend cea mai concludentă victorie de la revenirea pe Ion Oblemenco, dar a bifat și un record negativ.

Meciul CS U Craiova – Poli Iași a fost cel de-al nouălea oficial disputat de formația olteană pe noul stadion din Bănie. Și primul în care trupa lui Devis Mangia reușește să marcheze de 4 ori, grație hattrick-ului lui Alex Mitriță și golului din final semnat de bulgarul Radoslav Dimitrov.

Policlinica Buna Vestire Craiova

4-1 cu Poli Iași a fost cel mai mare scor realizat de olteni în actuala stagiune. Din păcate rezultatul alb-albaștrilor a fost privit live de cel mai puțin numeros public de la redeschiderea vechiului Central. Puțin peste 10.000 de oameni au asistat pe viu la victoria categorică a fotbaliștilor Craiovei, o treime din capacitatea arenei fiind ocupată. Situația se datorează, cel mai probabil, insuccesului de pe Arena Națională, cu FCSB din etapa precedentă.

Oltenii continuă însă să domine ierarhia spectactorilor în Liga 1. Cu o medie a spectatorilor / meci de 10.411 devansează FCSB și CFR Cluj în acest clasament. Cea mai urmărită partidă din campionat a fost CS U Craiova – CFR Cluj 0-0, cu 27.000 de fani în tribune.

Cel mai ieftin bilet cu Botoșani e 15 lei

Clubul craiovean a scos la vânzare bilete pentru meciul tur din semifinalele Cupei României. Acestea se pot cumpăra atât de la casele de bilete, cât și online. Cel mai ieftin bilet, la peluze, costă 15 lei. La tribuna 2 e 30 lei, la tribuna 1 – 40, iar la Vip e 100 lei. Surprinși de numărul mic de oameni prezenți sâmbătă la meciul cu ieșenii, conducătorii clubului oltean caută să atragă publicul la partida de la mijlocul săptămânii cu următorul mesaj: „De 25 de ani așteptăm câștigarea unui trofeu, iar tu poți pune umărul la aducerea lui. Așa că ia-ți fularul și vino joi, 19 aprilie, în #VulcanulDePeOblemenco, să-i porți pe băieți către o finală istorică!”

CS U Craiova – FC Botoșani se joacă joi, de la ora 20:30 pe stadionul Ion Oblemenco.

Politica