vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Astăzi se stabilește când se dispută finala EHF! Nu se joacă pe stadion!

Cosmin Cojocăreanu

Handbalistele de la SCM Craiova au realizat cea mai însemnată performanță din istoria sportului din Bănie: calificarea într-o finală de competițieeuropeană. Craiova Magica a Cristinei Zamfir Florianu a depășit marea performanță a Craiovei Maxima din 83, accederea în semifinalele Cupei UEFA.

În ultimul act al Cupei EHF, SCM Craiova va înfrunta gruparea norvegiană Vipers Kristiansand într-o dublă manșă. Datele de disputare a celor mai importante jocuri din istoria sportului craiovean vor fi stabilite astăzi. Potrivit programului Cupei EHF meciul tur al finale ar urma să se joace pe 5 sau 6 mai, iar returul pe 12 ori 13 mai. Este însă posibil ca dubla manșă să fie decalată cu o săptămână, dat fiind că pe 12-13 mai este programat Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal, iar astfel competițiile s-ar suprapune. Tot azi se va stabili și ordinea jocurilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Calificarea în finală i-a determinat pe mulți, inclusiv pe antrenorul Bogdan Burcea, să viseze cu ochii deschiși la o finală pe stadionul Ion Oblemenco, unde să încapă toți craiovenii care vor să participe la eveniment. „Este posibil să jucăm pe stadion, dar totuși, nu ar fi aceeași presiune care e în sală”, a declarat Burcea. Însă din punct de vedere tehnic este dificil spre imposibil de organizat un meci de handbal pe stadionul din Craiova, întrucât acesta ar trebui să aibă plafon cu închidere, acesta fiind cel mai mare impediment.

Politica