joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Peste 250 de beneficiari ai tichetelor sociale de Paște, nu şi-au primit bonurile

Peste 250 de tichete sociale, oferite de Primăria Slatina cu ocazia Sărbătorilor Pascale, n-au ajuns la beneficiari deoarece aceştia nu au fost găsiţi acasă de factorii poştali.

nuţ JifcuDirectorul Direcţiei Protecţie şi Asistenţă Socială (DPAS) din subordinea Primăriei Slatina, Nora Popescu, a declarat că 256 de tichete au rămas nedistribuite.

Sunt nedistribuite 256 de tichete, din 7.071 pe care le-am distribuit prin Poşta Română. Am mai distribuit noi încă şase pentru persoanele care rămăseseră în aşteptare, care trebuiau să actualizeze anumite documente”, a declarat Nora Popescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ea a precizat că beneficiarii mai au posibilitatea să le ridice de la oficiile poştale, până săptămâna viitoare, ulterior tichetele revenind la DPAS.

Poşta a făcut a doua reavizare, se aşteaptă zece zile, iar dacă nu sunt ridicate de beneficiari nici în această perioadă, tichetele vor fi reîntoarse nouă. Asta înseamnă că undeva în ultima săptămână a lunii, tichetele sociale nedistribuite vor parveni Direcţiei. Beneficiarii mai au posibilitatea să le ridice de la noi până în ultima zi a lunii, adică 30 aprilie”, a mai declarat directorul DPAS.

Beneficiari ai tichetelor în valoare de 100 de lei sunt: persoanele cu handicap grav sau accentuat şi, respectiv, pensionari – fără a se ţine seama de vârstă şi tip de pensie, dar ale căror drepturi obținute din pensie sau, după caz, din pensii şi/sau venituri nete cumulate, sunt cel mult egale cu 1.200 lei/lună.

Politica