joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dosare penale pentru trei olteni care au condus fără permis

Două persoane care conduceau mopede şi o alta care conducea un autoturism, fără a avea permis de conducere, sunt cercetate penal de poliţiştii olteni.

Vineri, înainte de Paște, polițiștii au depistat, în trafic, un minor în vârstă de 15 ani, din comuna Ianca, în timp ce conducea un moped pe DN 54, pe raza comunei Ianca, sat Potelu, fără a poseda permis de conducere.

În aceeaşi zi şi tot pe DN 54, dar în afara orașului Corabia, un bărbat în vârstă de 68 de ani, din comuna Brastavățu, a fost depistat în timp ce conducea un moped, fără a poseda permis de conducere. În plus, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,06 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luni, după Paşte, a fost depistat în trafic şi un tânăr în vârstă de 20 de ani, din orașul Balș, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, pe raza comunei Coteana, fără a poseda permis de conducere.

În toate cele trei cazuri, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, spun reprezentanţii IPJ Olt.

Politica