miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

9 olteni la cursuri

Cele mai sonore nume sunt Gică Popescu și Mirel Rădoi, iar examenele finale au loc în perioada 31 iulie – 1 august.

 

Începând de luni până joi la Casa Fotbalului au început cursurile pentru Licența UEFA A. Acesta este primul modul pentru obținerea licenței, iar în bănci se află prezenți 30 de participanți admiși după prima sesiune ce a avut loc în perioada 19-21 februarie 2018. La acel examen craiovenii Tibi Lung (antrenor cu portarii în cadrul Centrului de Copii și Juniori de la CSU Craiova), Aurora Ungureanu Dobre (rector la FEFS Craiova și antrenor la clubul Academic Craiova) și Cosmin Fruntelată (antrenor secund la CSO Filiași) au terminat în această ordine în spatele primului clasat, este vorba de fostul fundaș de la Poli Timișoara, Irinel Voicu.

Cei 3 antrenori din Bănie fac parte dintr-o listă în care se mai regăsesc alți 4 craioveni, este vorba de Gică Popescu, Florinel Luță (antrenor la Arsenal Craiova), Mugur Gușatu (antrenor secund la CSU 2 Craiova), Alexandru Boangiu (antrenor la CSS Craiova), precum și severinenii Mirel Rădoi și Bobi Verdeș.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe lângă cei amintiți la cursuri se mai află Mihai Florin Manea, Viorel Ferfelea, Aurelian Pătrașcu, Alexandra Mihaela Stan, Fănel Florin Nofitovici, Adi Ionuț Racoviță, Dorin Toma, Cristian Cîmpeanu, Ștefan Răzvan Odoroabă, Gabriel Kajcsa, Ionuț Mitroi, Iulian Prodana, Claudiu Mircea Cornaci, Andrei Cătălin Neagu, Dan Alexandru Chilom, Marius Tirila, Viorel Raicu, Tiberiu Gabor, Decebal Grădinaru și Dorin Nicolai Goian.

Trebuie spus că Gică Popescu, Mirel Rădoi și Dorin Goian au fost admiși fără examen, asta datorită faptului că s-a făccut o concesie pentru foștii internaționali. Dacă primul modul are loc în această săptămână, celelalte 4 sunt programate după cum urmează: 23 27 aprilie 2018 (modulul 2), 14 18 mai (modulul 3), 18 22 iunie (modulul 4) și 9 13 iulie 2018 (modulul 5).

Este foarte important pentru mine acest curs de obținere a Licenței UEFA A și sunt convins că va fi o experiență plăcută, mai ales că sunt și nume grele ale fotbalului românesc prezente, fac aici referire la foști jucători de națională și mulți fotbaliști care au evoluat la nivelul primei ligi. Am fost admis al doilea și mă bucur de această reușită, una care îmi dă speranțe că la examenul final voi reuși. Acest curs este foarte important petru cariera mea profesională, mai ales că sunt foarte implicat în ceea ce fac și roadele muncii mele sunt apreciate”, a declarat Tibi Lung, cel care a avut o medie destul de bună la admiterea pentru curs: 9.62.

Politica