vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Poliția a dat lecții de viață la Punghina

În baza Programului naţional pentru prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului, la data de 29 martie 2018, polițiști din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Serviciului Ordine Publică și Postului de Poliție Punghina, județul Mehedinți, au organizat o adunare publică în scopul informării cetățenilor şi prevenirii criminalității în comuna Punghina.

S-a desfășurat o întâlnire cu autoritățile publice locale și cetățenii din comună, ocazie cu care s-au discutat problemele cu care se confruntă comunitatea.

Cu ocazia adunării, cetăţenilor prezenți le-au fost prezentate prevederile legislative privind infracțiunile de violență, respectiv violență în familie, lovire, amenințare, scandal în locuri publice, vătămare corporală, contra patrimoniului, de furt din locuințe, distrugeri, incendii de vegetație.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În continuarea activităților, polițiștii au desfăşurat o activitate educativ-preventivă cu elevii de la Școala Gimnazială Punghina.

Activitățile au fost organizate în cadrul evenimentului „Școala Altfel” și au constat în derularea de activităţi cu caracter preventiv, privind siguranţa copiilor pe stradă, la şcoală și acasă. O altă temă abordată a constituit-o prevenirea delincvenței juvenile și victimizării minorilor prin infracțiuni de lovire, furt, amenințare, șantaj, etc.

Politica