joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Agendă comună pentru Centenar

Prefectul de Vâlcea s-a întâlnit, vineri, cu organizațiile non-guvernamentale pentru a discuta posibilitatea existenței unei agende comune pentru evenimentele ce vor fi organizate în județ cu ocazia marcării Centenarului Marii Uniri. Discuțiile au vizat și derularea unor campanii de curățenie în județ.

La sediul Instituției Prefectului a avut loc prima întâlnire a consiliului, cu următoarele teme de dezbatere: „Activitățile derulate de O.N.G.-uri cu prilejul celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918”, precum și posibilitatea implicării ONG-urilor în „Derularea unor campanii de salubrizare și curățenie în județul Vâlcea”. La această întâlnire s-a convenit ca pentru luna aprilie să existe o agendă comună a acțiunilor legate de Marea Unire, a mai multor structuri asociative, la care să participe în parteneriat și Instituția Prefectului. Astfel că, începând cu data de 15 aprilie 2018, Instituția Prefectului, va sprijini efortul instituțiilor și al edililor, prin derularea unei campanii de conștientizare, pe paliere de vârstă, a respectării regulilor de curățenie și să fie desfășurate, pe bază de voluntariat, o serie de acțiuni efective de curățenie, în zone prestabilite”, se arată într-un comunicat de presă al Instituției Prefectului – Județul Vâlcea.

O serie de evenimente ce vor fi organizate în județ în acest an au fost deja stabilite. Astfel, la sfârșitul acestei săptămâni va avea loc Târgul Apicol „Oltenia”, în perioada 18-20 mai se vor desfășura Zilele Râmnicului, iar între 27-29 iulie va fi celebrată Ziua Imnului Național. Tot în acest an, în județul Vâlcea, vor fi organizate Zilele Recoltei, o serie de târguri și bâlciuri în mai multe comune, dar și alte evenimente cultural-educative, precum și sportive.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica