vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A apărut o minune! S-a reluat furnizarea căldurii în Severin!

Incredibil dar adevărat! A fost reluată furnizarea căldurii în sistem centralizat în municipiul Drobeta Turnu Severin începând de ieri 22.03.2018. Asta după ce căldura fusese sistată în dimineața zilei de miercuri din cauza lipsei de combustibil necesar în vederea producerii agentului termic. Este vorba de păcură pentru cazanele de la termocentrala de la Halânga. Un nou efort a fost făcut de primarul Marius Screciu pentru ca populația orașului să nu rămână în frig, mai ales în contextul în care temperaturile sunt extrem de scăzute pentru această perioadă, iar nopțile sunt de-a dreptul geroase.

De joi dimineață, până la începutul săptămânii viitoare, reluăm furnizarea de agent termic în municipiu”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Municipalitatea nu a avut banii necesari achiziției de combustibil în vederea furnizării de agent termic, iar achiziția s-a făcut pe datorie. Pentru a plăti această nouă factură, cel mai probabil, primarul Marius Screciu se va vedea nevoit să mai taie de pe lista de investiții a primăriei încă un obiectiv.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica