vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tricolorii s-au pregătit în “balon” pentru meciul cu Israel

După ce marți selecționerul Cosmin Contra a reunit întregul lot pe care l-a convocat pentru cele două partide amicale, cu Israel și Suedia, acesta a fost nevoit să își modifice programul de pregătire din cauza vremii nefavorabile care a revenit în România în această săptămână, mai ales în zona capitalei. Astfel, în loc de a se pregăti pe terenul din Mogoșoaia, jucătorii României s-au pregătit marți pe arena Ilie Oană din Ploiești, iar miercuri s-au antrenat pe un teren sintetic acoperit din apropierea locației cantonamentului, asta după o scurtă trecere a jucătorilor pe la sala de forță. România va întâlni sâmbătă, de la ora 20.00, reprezentativa similară a Israeului, în orașul Netanya, unde la ora jocului vor fi peste 20 de grade, cu mult mai cald decât în această perioadă în țara noastră. În lotul naționalei pentru acest joc, dar și pentru cel de pe 27 martie cu Suedia de la Craiova, se află și doi fotbaliști de la CSU Craiova: Alex Mitriță și Nicușor Bancu. Pentru Mitriță este prima convocare la echipa de seniori și tânărul atacant poate debuta în meciul cu Israel.

Craiovenii nu par interesați de amicalul cu Suedia

Cel de-al doilea joc de pregătire al României din această lună se va disputa pe arena Ion Oblemenco din Craiova, pe 27 martie. Deși vor avea ocazia să vadă reprezentativa națională la lucru chiar în orașul lor, craiovenii nu se înghesuie deloc la casele de bilete amenajate la Sala Polivalentă pentru a-și achiziționa un bilet la întâlnirea cu Suedia. În schimb, în mediul online s-au vândut în jur de 14.000 de bilete din cele 27.000 scoase la vânzare, puțin mai mult peste jumătate din locurile disponibile. E posibil ca prețurile puțin mai ridicate să îi jeneze pe craioveni în dorința de a asista la meciul echipei naționale, având în vedere că cel mai ieftin tichet costă 30 de lei la peluză. Pentru accesul la tribuna I și tribuna a II-a prețul unui bilet este de 90 de lei, în timp ce pentru locuri la VIP costurile ajung la 350 de lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lotul convocat de Cosmin Contra pentru dubla cu Israel și Suedia:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Nantes, 48/0), Silviu Lung (Kayserispor, 3/0), Florin Niță (Sparta Praga, 1/0), Bogdan Lobonț (AS Roma, 85/0)

Fundași: Romario Benzar (FCSB, 10/0), Cristian Manea (CFR Cluj, 1/0), Cosmin Moți (Ludogorets, 12/0), Cristian Săpunaru (Kayserispor, 23/0), Dragoș Grigore (Al Sailiya, 31/0), Alin Toșca (Benevento, 10/0), Ionuț Nedelcearu (UFA, 0/0), Nicușor Bancu (CSU Craiova, 1/0)

Mijlocași: Mihai Pintilii (FCSB, 40/1), Răzvan Marin (Standard Liege, 9/1), Alexandru Cicâldău (FC Viitorul, 0/0), Nicolae Stanciu (Sparta Praga, 19/6), Alexandru Chipciu (Anderlecht, 32/4), Dorin Rotariu (Royal Mouscron-Péruwelz, 4/0), Paul Anton (Anji Mahacikala, 0/0), Gheorghe Grozav (Bursaspor, 23/5), Dennis Man (FCSB, 0/0), Ciprian Deac (CFR Cluj, 13/1), Alexandru Mitriță (CSU Craiova, 0/0), Constantin Budescu (FCSB, 8/4)

Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogorets, 21/6), George Țucudean (CFR Cluj, 2/0)

 

Sursă foto: frf.ro

Politica