sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jurnalul Olteniei, pe podium la Cupa Presei la Tir

Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Dolj a organizat, miercuri, cu ocazia sărbătoririi Zilei Poliției Române, o competiție amicală sub egida Cupa Presei la Tir, la care au fost invitați să participe reprezentanții instituțiilor media din Craiova. „Jurnalul Olteniei” s-a clasat pe podium la această competiție amicală.

Întrecerea s-a desfășurat în poligonul de tir de la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj și s-a derulat cu suportul și sub stricta supraveghere a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Competiția dintre doamne și domnișoare a fost extrem de pasionantă și a stat sub semnul imprevizibilului până la ultimul foc de armă”, spun reprezentanții IPJ Dolj. Câștigătoare au fost:

Policlinica Buna Vestire Craiova

Locul I – Carmina Vlad – Tele U Craiova – 27 de puncte

Locul II – Ionelia Nucă – Lupa – 26 de puncte

Locul III – Raluca Mirea – Tele U Craiova – 25 de puncte

În schimb, arată IPJ Dolj, „domnii prezenți la competiție ne-au surprins deosebit de plăcut cu siguranța și precizia cu care au manevrat pistoalele”. Rezultatele:

Locul I Ștefan Stănescu – Prima TV – 48 de puncte

Locul II – Lucian Sandu – Jurnalul Olteniei – 46 de puncte

Locul III – Andrei Ursu – ProMedia Studio – 45 de puncte

știgătorii au fost premiați de șeful IPJ Dolj, comisar șef de poliție dr. Constantin Nicolescu, care i-a felicitat pe toți participanții, le-a mulțumit pentru faptul că au luat parte la această competiție, precum și pentru colaborarea foarte bună dintre IPJ Dolj și toți reprezentanții mass media din județul Dolj.

Tot cu această ocazie a fost prezentat și noul purtător de cuvânt al Inspectoratului, inspector principal Cosmin Grădinaru, absolvent al Academiei de Poliție „A. I. Cuza” București, promoția 2010, care a fost întâmpinat cu felicitări și încurajări din partea celor prezenți.

Politica