marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliștii vor victoria cu CSM București

După înfrângerea suferită la Ploiești în etapa trecută, echipa de volei masculin vrea să obțină toate punctele din runda intermediară de azi. Craiovenii vor întâlni CSM București în această seară, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă din Bănie. SCM Craiova și CSM București sunt echipele de pe locurile 5 și 6 în play-off, aflate la un singur punct distanță, iar acest meci le poate schimba situația din ierarhie între ele. Fiind cel mai accesibil joc din play-off, voleibaliștii craioveni nu concep un rezultat slab în fața bucureștenilor. Meciul cu CSM București este foarte important pentru noi. Trebuie să câștigăm acest joc și după aceea vom încerca să scoatem punct sau puncte din fiecare partidă”, a declarat Răzvan Olteanu, jucător al SCM Craiova, urmat și de Nikola Rosic, la fel de motivat pentru o victorie: „Trebuie să scoatem maxim din partida cu CSM București și să câștigăm obligatoriu. Luăm fiecare punct și trebuie să ne impunem, mai ales că jucăm acasă”, a spus Rosic.

Pascu vrea atenție maximă din partea jucătorilor săi

Antrenorul lui SCM Craiova, Dan Pascu, vede formația din capitală drept un adversar care le poate pune probleme, de aceea le cere elevilor săi să fie concentrați la joc și să nu comită erori.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSM București este o echipă arțăgoasă, care a obținut victorii importante cu Steaua, Galați, chiar și pe noi ne-a învins la ea acasă. Este o formație mai bună decât în sezonul trecut și luptă pentru fiecare punct. Trebuie să fim atenți la acest joc, să nu facem greșeli. Așteptăm fanii să vină să ne susțină pentru că avem nevoie de aportul lor”, a declarat antrenorul voleibaliștilor de la SCM Craiova.

În meciurile directe dintre cele două echipe din sezonul regulat s-au împărțit victoriile, fiecare grupare câștigând meciul de pe teren propriu cu scorul de 3-0.

 

Politica