marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedințiul, județul cu cei mai mulți bețivani la volan

Mehedințiul va ajunge în cel mai scurt timp județul cu cei mai mulți bețivani la volan. Cel puțin așa reiese din comunicatele de presă prezentate de IPJ Mehedinți. Iată ultimele cazuri în acest sens depistate de poliție. Este vorba de 3 bărbați din 3 localități diferite din județ.

Bețiv din Pristol, la volan

La data de 16.03.2018, ora 18:50, pe timpul executării unei acțiuni, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cujmir au depistat un bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Pristol, în timp ce conducea un autoturism pe o uliță din aceeași localitate fiind sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 0.56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bețiv la Vânju Mare, la volan

La data de 17.03.2018, ora 20:05, polițiștii Serviciului Rutier Mehedinți au oprit pentru control, pe DN 6, în afara localității Șimian, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Vînju Mare.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație alcoolică de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bețiv din Malovăț, la volan

La data de 18.03.2018, în jurul orei 06:30, polițiștii Secției 1 Poliție Izvoru Bîrzii au depistat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Malovăț, în timp ce conducea, pe DC 17A – Malovăț, un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. Procedând la testarea acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Drobeta Turnu Severin, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

,,În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, a declarat agentul Lidia Viziru, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți.

Politica