vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stadionul de atletism, nicio şansă de a fi gata în acest an

Autorităţile municipale craiovene vor lucru de calitate, vorbind despre viitorul stadion de atletism, şi din acest motiv paşii care conduc spre obiectivul propus sunt făcuţi cu mai multă responsabilitate. Chiar dacă nu va fi gata nici anul acesta, pentru edilul urbei, Mihail Genoiu, important este nu termenul de finalizare a lucrărilor, ci modul în care acestea vor fi executate.

Pentru a fi siguri că nu vor da greş, reprezentanţii Primăriei Craiova au stat de vorbă cu un expert din cadrul Federaţiei Internaționale de Atletism.

„Este în derulare licitația pentru serviciile de proiectare și sper să se finalizeze cât mai repede. După asta, începe licitația de execuție. Oricum, nu am ca principal obiectiv, termenul. Mă interesează calitatea a ceea ce se realizează. Chiar dacă nu îl vom avea finalizat în anul acesta, şi sunt sceptic că se poate finaliza și proiectarea și execuția în anul acesta, sunt convins că vom face un lucru de super calitate. Am început să urmăm pașii care nu ne lasă să facem vreo greșeală. Am cerut un punct de vedere al unui expert din partea FIA în ceea ce trebuie să conțină stadionul, adică am plecat cu începutul”, a explicat Genoiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că acest stadion se află într-un stadiu avansat de degradare. Acest proiect a fost scos la licitaţie, pentru prima dată, în anul 2014 şi de atunci se tot încearcă o reuşită în acest sens. Rămâne de văzut cum vor sta lucrurile la finele acestui an şi dacă municipalitatea va reuşi să găsească proiectantul şi ulterior executantul lucrărilor.

Politica