vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severin: Un parc lăsat în paragină va fi amenajat ca la carte

Un parc important din Severin, uitat de lume și lăsat în paragină, va fi reabilitat ca la carte. Este vorba de Parcul ,,La nuci”, acolo unde se adună zilnic persoanele care dau examenul auto proba practică și instructorii auto. Primarul Marius Screciu a inclus acest parc într-un program de modernizare urgentă.

Având în vedere că examenele în vederea obținerii permisului de conducere pornesc de aici și este un aflux mare de oameni în zonă, vrem să amenajăm parcul prin amplasarea aici a două foișoare, vom dubla numărul coșurilor de gunoi, vom reface aleile și vom planta alți arbori din specia nuc și vom amplasa toalete ecologice”, a declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

Cel mai greu este atunci când plouă, căci în zonă nu există niciun spațiu unde cursanții și instructorii să se poată adăposti. Totodată în prezent acolo nu există nicio toaletă publică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Această idee este foarte bună, pentru noi toți, elevi și instructori. Când plouă este dezastru căci suntem nevoiți să stăm ore în șir în ploaie”, a precizat Marcel Firu, instructor auto.

Lucrările de modernizare vor demara în perioada următoare și sunt finanțate din fonduri de la bugetul consiliului local.

Politica