joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Nouă tone de fier vechi, confiscate la Potcoava

8.700 de kilograme de fier vechi au fost confiscate, miercuri, de poliţiştii olteni, materialul feros fiind transportat cu un autocamion de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din comuna dâmboviţeană Mogoşani. Acesta a fost amendat cu suma de 5.000 lei.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că autocamionul a fost oprit de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Potcoava, pe raza acestei localităţi.

În urma activităților desfășurate pe raza localității Potcoava, polițiștii au depistat un bărbat, de 50 de ani, din comuna Mogoșani, județul Dâmbovița, în timp ce transporta cu un autocamion cantitatea de 8.700 kilograme material feros. Bărbatul nu a putut prezenta documente de proveniență sau de însoțire a mărfii”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul a fost amendat cu 5.000 lei pentru încălcarea prevederilor Legii 12/1990, republicată, privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau de prestări servicii ilicite. Totodată, cantitatea de 8.700 kilograme material feros a fost confiscată.

Politica