joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: „Mașina de bani” a mai produs 60.700 de lei într-o zi!

IPJ Mehedinți a devenit o adevărată fabrică de produs bani. După ce a făcut 70.000 de lei în 3 zile din amenzi, acum doboară recordul în această materie. Miercuri, în numai 24 de ore, polițiștii mehedințeni au dat amenzi în valoare totală de 60.700 de lei adică peste 6 miliarde de lei vechi. În urma celor 7 acțiuni efectuate de polițiști, în ziua de miercuri, în 24 de ore, 6 persoane care ar fi comis infracțiuni au fost surprinse în flagrant delict. De asemenea, polițiștii au aplicat 250 de sancţiuni contravenţionale.

La data de 14 martie a.c., peste 200 de poliţişti au acționat, la nivelul întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 7 acțiuni și s-a intervenit la 32 de evenimente, dintre care 10 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților, au fost constatate 6 infracţiuni, iar în cauzele instrumentate a fost dispusă o măsură preventivă. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 250 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 60.700 de lei. Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatată o infracțiune la regimul rutier. Au fost reținute 11 permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare”, a anunțat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, agentul Mădălina Viziru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica