joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Dumitru, chemată la Under 19

Jucătoarea celor de la Real Craiova va face parte din lotul tricolor care va participa în perioada 16-21 martie la un turneu amical la Soci (Rusia).

Titulară în primul meci din acest an pierdut de Real Craiova în fața celor de la Heniu Prundu Bârgăului, fundașul Andreea Dumitru a fost convocată la

selecționata feminină U-19 a României, formată din jucătoare născute începând cu 1 ianuarie 1999. Reprezentativa română va fi prezentă în perioada 16-21 martie la turneul internațional Kuban Spring care se desfășoară la Soci (Rusia). Turneul este organizat de Ministerul Sportului și Federația Rusă de Fotbal și vor participa 4 echipe: Coreea de Nord, Iran, România și Rusia. Meciurile se vor disputa conform următorului program:

Policlinica Buna Vestire Craiova

România – Coreea de Nord (16 martie, ora 12.00), România – Rusia (18 martie, ora 16.00) și Iran – România (21 martie, ora 12.00).

Pentru cele 3 meciuri din Rusia, selecționerul Florin Bugar a convocat, pe lângă craioveanca Andreea Dumitru, încă 17 jucătoare, și anume: Szidonia Salamon (Olimpia Cluj), Georgiana Dârle (CFR Timișoara) – portari;

Daniela Mateș, Melinda Nagy, Daiana Mureșan (toate Olimpia Cluj), Barbara Bartalis (IK Rosso Uddevalla), Iulia Zamfir (Navobi Iași) – fundași; Maria Stamate (Universitatea Galați), Oana Negrea (Olimpia Cluj), Nicole Piperea (New York Soccer Club), Andreea Diță (Universitatea Alexandria), Raluca Borodi (Olimpia Cluj), Mădălina Boroș (Ladies Tg-Mureș), Maria Neacșu (CFR Timișoara) mijlocași; Denisa Burdan (Banat Girls Reșița), Cosmina Roșu (ACS Armonia Dolhești), Denisa Predoi (Independența Baia Mare) atacanți.

Andreea Dumitru este a doua jucătoare de la Real Craiova convocată sub tricolor în acest an, cealaltă fiind Genoveva Roșie care a făcut parte din selecționata U17 a României care la începutul acestei luni a jucat o dublă amicală cu gruparea din prima ligă turcă 1207 Antalya Spor, ambele meciuri fiind pierdute cu 0-1, respectiv 0-2.

Totodată în acest sfârșit de săptămână, mai precis duminică, clubul Real Craiova este angrenat și în competiția de junioare U-15. Elevele antrenate de Adrian Rogojină vor juca pe terenul Facultății de Educație Fizică și Sport din Craiova, două jocuri din cadrul grupei D, cu Dream Team București și Fair Play București.

Politica