vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șapte medalii pentru judoka doljeni la CN U15

Judoka de la cluburile craiovene și din Calafat au reușit prezențe pe podium la Campionatul Național U15 care a avut loc recent la Râmnicu Vâlcea. Din partea CSU Craiova, Raisa Dorobanțu (32 kg) a obținut medalia de argint, iar Daria Gheorghe (44 kg) și Dorina Prejbeanu (36 kg) au adus câte un bronz pentru clubul universitar.

Un alt loc doi a mai fost adjudecat de sportiva Adriana Petrescu (63 kg), care este legitimată la Independența Calafat, în timp ce de la același club Andrei Dănciulescu (38 kg) a urcat pe a treia treaptă a podiumului. Pe locurile trei s-au clasat și două fete de la LPS Petrache Trișcu Craiova, Andreea Stan (63 kg) și Dara Popa (57 kg).

Altfel, aproape de podium și contribuind la clasamentul pe echipe în cadrul întrecerii feminine, Daria Grama (32 kg – CSU Craiova), Maia Iordache (32 kg – CSM Craiova) și Maria Cruceru (57 kg – LPS Craiova) au ocupat locurile cinci. Rezultatele fetelor de la cele trei cluburi craiovene au adus și locul secund pentru Craiova în ierarhia pe echipe la feminin. Judoka de la CSU Craiova și LPS Craiova sunt antrenați de Mihai Voinea, iar cei de la CSM Craiova de Adrian Nicola. De sportivii de la Independența Calafat se ocupă Alexandru Pop.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suntem mulțumiți de rezultatele avute, am obținut cinci medalii la individual și locul doi la echipe. Doresc să îi mulțumesc doamnei directoare de la Școala Nr. 32, Carmen Nicoli, pentru ajutorul acordat referitor la spațiul de desfășurare al antrenamentelor. Noi avem și trei fete care sunt eleve la această școală și acolo ne pregătim gratuit și asta ne ajută mult pentru performanțele obținute”, a spus antrenorul Mihai Voinea.

Politica