miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Patru tineri puși pe hoții au fost reținuți în arestul poliției

Poliţiştii din Orșova, județul Mehedinți, au reţinut 4 tineri cu vârste cuprinse între 17-26 de ani, bănuiţi de furtul mai multor bunuri dintr-o societate comercială situată pe raza comunei Eșelnița. Cei în cauză au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Mehedinți. La data de 12 martie a.c., în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din Orșova au identificat 4 tineri cu vârste cuprinse între 17-26 de ani, bănuiţi de furt din societate comercială.

În fapt, în noaptea de 11/12.03.2018, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în interiorul unei societăți comerciale, situată pe raza comunei Eșelnița, iar din interior ar fi sustras suma de 200 lei şi un număr de 6 pachete ţigări, prejudiciu fiind recuperat integral. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, bănuiţii fiind reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Mehedinți.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a tinerilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Șofer penal, prins de poliție

La data de 12.03.2018, ora 21:30, polițiștii Biroul Rutier și Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat un bărbat în vârstă de 27 de ani din comuna Șimian, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiu fără a poseda permis de conducere și având autoturismul radiat din circulație din data de 16.01.2016.

,,În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neîmatriculat, respectiv, conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinți, agentul Mădălina Viziru.

Politica