joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Echipa lui Pascu așteaptă Zalăul cu poftă de victorie

Chiar dacă voleibaliștii de la SCM Craiova nu mai au nicio șansă la primele trei locuri în acest sezon, aceștia încearcă să obțină ce se poate mai bun din acest play-off și, implicit, luptă pentru victorie la fiecare meci. Sâmbătă, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă, echipa craioveană va primi vizita unui rival de tradiție, ACSVM Zalău, echipa care a ieșit campioană în sezonul precedent. „Zalăul vine în poziţia de campioană en-titre, va fi un joc disputat. Vom întâlni o echipă puternică, cu dorinţă de a câştiga pentru a se apropia de podium. Invit spectatorii să vină la acest meci, pentru că este un joc al orgoliilor, va fi un meci de luptă şi sper să facem o partidă bună care să ne aducă victoria”, a spus Dan Pascu, antrenorul echipei masculine de volei a SCM Craiova.

În cele două partide din acest sezon, SCM Craiova a pierdut pe terenul Zalăului cu 3-0, dar s-a impus în meciul de acasă, cu 3-1, ceea ce le oferă încredere jucătorilor că pot reuși din nou un rezultat bun în fața campioanei en-titre.

Suntem optimişti înainte de partida cu Zalău. Acum, jucăm la un alt nivel şi orice punct contează. Am câştigat şi partida precedentă acasă cu Zalău şi sunt convins că vom reuşi să ne impunem din nou, mai ales că jucăm acasă”, a declarat voleibalistul Aleksandr Blagojevic.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Colegul său, Bogdan Ene speră la sprijinul suporterilor în meciul de sâmbătă și la un meci-spectacol.

Ne pregătim foarte bine pentru duelul cu Zalăul, un meci foarte dificil. Partidele cu Zalău au fost foarte disputate în ultimii ani, dar ne-am împărţit victoriile în sezonul regulat. Suntem două echipe care facem spectacol de fiecare dată când jucăm împreună. Sperăm ca la finalul meciului să ne impunem şi să fim încurajaţi de cât mai mulţi spectatori”, a afirmat Bogdan Ene.

SCM Craiova a început play-off-ul cu o înfrângere pe terenul lui Steaua București, săptămâna trecută, în timp ce Zalău a obținut doar un punct pe terenul lui Arcada Galați, fiind învinsă cu 3-2.

Politica