vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A fost prins spărgătorul celor 50 de maşini din Târgu Jiu

Poliţiştii din Satu Mare au reușit să prindă spărgătorul celor aproximativ 50 de maşini Dacia Logan din Târgu Jiu. Este vorba de un tânăr de 17 ani din Constanța, deja infractor recidivist, reținut la Satu Mare pentru fapte similare. Suspectul a fost adus la Târgu Jiu pentru a fi audiat de procurori în legătură cu mașinile sparte la începutul lunii februarie în zonele A. I. Cuza, Nicolae Titulescu şi Olari. La vremea respectivă, în acest caz au fost depuse două plângeri pentru furt și 14 pentru tentativă de furt.

Andrei Cătălin Itu a ajuns, în primă fază, în Arestul IPJ Satu Mare, pentru săvârșirea unor fapte similare, fiind pus sub control judiciar. Oamenii legii l-au adus, ulterior, de la Suceava la Târgu Jiu, în urma audierilor fiind reţinut pentru 24 de ore.

„A fost prins autorul furturilor și tentativelor de furt din autoturismele Logan. Are domiciliul în Constanța. Este recidivist. A fost reținut de polițiști și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, pentru 24 ore. Inițial au fost primite două plângeri pentru furt, fiind vorba despre 800 lei și un permis de conducere care a fost găsit de deținător, a doua zi, sub o mașină. Au fost depuse 14 plângeri pentru tentativă de furt”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tânărul este considerat un infractor voiajor, pentru că umblă din oraș în oraș pentru a comite astfel de fapte.

Politica