marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cântar electronic şi staţie de asfalt pentru Regia de Drumuri a Consiliului Judeţean

Consiliul Judeţean Vâlcea vrea să achiziţioneze un cântar electronic, pentru depistarea şi sancţionarea transportatorilor care depăşeşc limita de tonaj admisă şi care contribuie la deteriorarea stratului de asfalt abia reabilitat. Pe lista de investiţii se regăseşte şi cumpărarea unei instalaţii de producere mixturi asfaltice. Ambele ar urma să ajungă la Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Vâlcea.

„Intenţionăm să achiziţionăm, într-un timp foarte scurt, un cântar electronic, pe care să îl dăm RAJDP Vâlcea, care să îi depisteze şi să îi sancţioneze pe acei transportatori care, pentru câştiguri imediate, suprasolicită maşinile de transport încărcându-le peste tonajul maxim admis. Acest lucru duce la distrugerea drumurilor judeţene, pentru repararea cărora sunt cheltuiţi banii vâlcenilor, care vor fi nevoiţi să circule pe drumuri pline de gropi, deşi abia au fost reparate.

De asemenea, ne-am propus ca, în trimestrul II al acestui an să demarăm procedura de achiziţionare a unei instalaţii de producere mixturi asfaltice (stație de asfalt) cu o capacitate de 160 tone/oră, cu care să dotăm RAJDP Vâlcea, pentru eficientizarea activităţii şi creşterea gradului de competitivitate,” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica