vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tichete de vacanță pentru angajații Consiliului Județean

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că au fost prevăzute în bugetul judeţului pe anul 2018 sumele necesare acordării tichetelor de vacanţă pentru angajaţii consiliului.

Oprescu a afirmat că tichetele vor fi distribuite, până la finalul lunii mai, fiind deja demarate procedurile de tipărire.

„Voucherele de vacanţă sunt prevăzute de lege ca obligativitate, nu se spune că avem posibilitatea, în funcţie de buget, să le dăm sau nu. Legea prevede obligativitatea, ele sunt prinse în bugetul pe care l-am aprobat, la începutul lunii februarie. Este vorba despre un salariu minim pe economie, în vouchere de vacanţă. Am demarat procedura de achiziţionare a voucherelor, pentru că nu se vor da bani, ci tichete. Din câte ştim, se pot folosi doar în interiorul ţării. Până în luna mai, le vom distribui angajaţilor”, a declarat Marius Oprescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Salariații din instituțiile și autoritățile publice vor beneficia, până la 30 noiembrie 2018, de indemnizație de vacanță, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 de lei pentru fiecare salariat.

Politica