vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Restricţii temporare de circulație pe teritoriul Serbiei

Având în vedere condițiile meteorologice din Serbia, ieri dimineață, autoritățile de frontieră ale statului vecin au informat Inspectoratul Teritorial al  Poliției de Frontieră Timișoara, prin intermediul Centrului Comun de Contact româno-sârb Porțile de Fier I, despre faptul că traficul în Punctele de Trecere a Frontierei PF I si PF II este deschis circulaţiei doar pentru autoturisme și microbuze (max 3,5 tone). Autoritățile de frontieră sârbe nu permit intrarea în Serbia a mijloacelor de transport marfă, indiferent de gabarit, întrucât în zonele Kladovo și Negotin s-a instituit măsura interdicției de circulație pe drumurile publice.

Autovehiculele de peste 3,5 tone care tranzitează P.T.F. Porțile de Fier I și P.T.F. Porțile de Fier II sunt îndrumate în parcările din proximitatea punctului de frontieră.

„Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara ține permanent legătura cu autoritățile sârbe și a dispus toate măsurile aflate în competență astfel încât controlul de frontieră să se desfășoare fluent și operativ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, recomandăm consultarea aplicației „Trafic Online” disponibilă pe site-ul www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp. Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real, fapt ce ajută utilizatorul să-şi reconfigureze traseul către un punct de frontieră ce înregistrează valori de trafic scăzute”, a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Mehedinți, ag. şef adj. Corina Moraru.

Politica