miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Comercianţii de mărţişoare, între munţii de zăpadă şi vânzările pe internet

Descurajaţi şi cu inima strânsă din cauza faptului că nu-şi vor recupera nici măcar banii investiţi în marfă, comercianţii de mărţişoare au încercat, marţi, să-şi amenajeze corturile puse la dispoziţie de către autorităţi. Cei mai mulţi dintre vânzători se pregătesc pentru această perioadă încă din ianuarie, dar nu s-au gândit nicio clipă că nu vor avea cum să-şi expună marfa din cauza condiţiilor meteo.

Înarmaţi cu lopeţi şi mături, comercianţii de mărţişoare din Craiova au încercat, marţi, să îşi organizeze corturile puse la dispoziţie în acest sens. Indiferent de cartier, de vad comercial nu a putut fi vorba, vânzătorii trăgând nădejde ca măcar ziua de miercuri să le fie de bun augur.

Zăpada este până la genunchi. Bate şi vântul foarte rău, dar a trebuit să ieşim la vânzare că altfel nu scoatem niciun leu. Am luat marfă din Bucureşti, am mai pregătit unele coşuleţe, unele cadouri în punguţe. Nu pot rămâne cu ele. Sunt câteva milioane investite. În alţi ani făceam deja ceva bani, acum nu avem nimic. Poate miercuri sau chiar joi să vină lumea. Au mai închis şi şcolile, aşa că va fi foarte slab”, a spus una dintre comerciante.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Târg de Mărţişor, la Filarmonică

Ceva mai bine stau comercianţii de mărţişoare care au prins un loc în spaţiile închise, acolo unde s-au organizat târguri în acest sens. De asemenea, o altă variantă, mai ales a celor care lucrează manual mărţişoare, este cea a vânzării pe reţelele de socializare.

Vă așteptăm cu drag începând de marţi până pe 2 martie 2018 în Foaierul Filarmonicii Craiova la Târgul de Mărţisor”, este mesajul unei creatoare de marţişoare.

Politica