vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un avion nu a putut ateriza pe Aeroportul Craiova din cauza vremii. Peste o sută de oameni aşteptau aeronava

UPDATE/ Zborul către Koln a fost anulat. Vizibilitatea pe Aeroportul Craiova a început, între timp, să crească. Operatorul aerian va trebui să gasească un echipaj care să aducă aeronava la Craiova, cel care s-a aflat la bordul avionului terminându-şi programul de lucru. Avionul ar trebui să efectueze un zbor Craiova – Luton, la ora 19.


Aproximativ 140 de oameni aşteaptă, de la ora 13, pe aeroportul din Craiova, avionul care trebuia să îi ducă spre Koln. Aeronoava, care venea de la Tel Aviv, nu a putut ateriza pe aeroportul din Craiova din cauza vizibilităţii reduse şi din a vitezei vântului. Aeronava a fost nevoită să aterizeze pe aeroportul Otopeni în aşteptarea unor condiţii meteorologice mai bune.

Vizibilitatea a mai cerscut totuşi, mai rămâne problema vântului de coadă. În mod normal 13-16 noduri ar trebui, ori noi avem acum vreo 28. Mai aşteptăm. E prima cursă cu probleme. Toate celalalte şase de ieri, plus trei azi-dimineaţă au mers fără probleme”, a precizat, pentru Jurnalul Olteniei, Mircea Dumitru, directorul Aeroportului Craiova.

Oamenilor li s-a spus că ar fi o întârziere de doar două ore. Rămâne de văzut dacă vremea va permite aeronavei să vină de la Bucureşti şi să aterizeze la Craiova pentru a prelua pasagerii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica