sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Adrian Cican schimbă 3 consilieri locali din Orșova

Adrian Cican, membru fondator al Partidului Național Democrat Orșova și manager la spitalul din Orșova, a anunțat că în urma şedinţei Biroului Permanent Judeţean PND Mehedinţi, ţinută la sediul din Drobeta Turnu Severin, s-au emis două hotărâri importante. Este vorba despre dizolvarea Biroului Permanent Local Orşova şi implicit numirea unui preşedinte interimar dar și retragerea sprijinului politic și excluderea din PND a consilierilor locali orșoveni Sănătescu Viorica, Baratky Felix şi Drăghicescu Laurenţiu şi înlocuirea acestora cu următorii de pe listă.

Hotărârea nr. 1 din 09.02.2018 – dizolvarea Biroului Permanent Local Orşova şi numirea unui preşedinte interimar pentru 60 de zile până la organizarea altor alegeri, în persoana domnului arhitect Boţilă Eduard, membru PND de la înfiinţare şi membru supleant pe lista consilierilor PND Orşova; Hotărârea nr. 2 din 09.02.2018 – retragerea sprijinului politic şi excluderea din Partidul Naţional Democrat a consilierilor Sănătescu Viorica, Baratky Felix şi Drăghicescu Laurenţiu şi înlocuirea acestora cu următorii consilieri: Enăşescu Ion (poziţia 7) pensionar, vicepreşedinte Federaţia Pensionarilor Orşova, Bogasieru Adrian-Marin (poziţia 8) administrator şcoală de şoferi şi Erminescu Filip (poziţia 10). Vă rugăm să validaţi aceste două hotărâri pentru a putea parcurge etapele legale de punere în aplicare a acestor hotărâri”, se arată în adresa înaintată către Biroul Permanent Naţional al Partidului Naţional Democrat.

Adrian Cican a declarat că cei trei consilieri care şi-au pierdut sprijinul politic nu au înțeles că deciziile pentru consiliul local se iau de către BPL al PND după dezbateri și conform statutului, nu așa cum vrea fiecare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În perioada următoare PND Orșova va avea un nou sediu, un nou președinte și noi consilieri în cadrul Consiliului Local Orşova. PND are membri extraordinari și devotați acestui partid atât în Orșova cât și în Mehedinți, având în vedere că proiectul acestui partid a început în Mehedinți cu 3 luni de zile înaintea alegerilor din 2016 scoțând rezultate extraordinare în Orșova și în județ, oameni de toată isprava care au demonstrat acest lucru la alegeri în 2016. Cei trei consilieri, care şi-au pierdut sprijinul politic, nu au înțeles un lucru, candidatura pe listele unui partid sau o organizație înseamnă respectarea regulilor, a statutului de funcționare, iar deciziile pentru consiliul local se iau de către BPL al PND după dezbateri și discuții colegiale așa cum prevede și statutul, nu așa cum vrea fiecare, asta neînsemnând impunerea unui vot privind încălcarea legii. După dânșii pe listele de consilieri vor veni oameni care își merită locul și a fost câștigat prin muncă în cadrul acestui partid, care vor respecta statutul și regulamentul de funcționare al PND”, a declarat Adrian Cican membru fondator PND Orşova, în prezent manager al Spitalului Orșova.

Politica