vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţiştii vâlceni au prins un italian urmărit internaţional

Un italian, în vârstă de 39 de ani, căutat la nivel internațional de autoritățile din Italia pentru primirea în mod ilegal de bunuri provenind din infracțiuni, pe numele său fiind emis mandat de arestare, a fost prins de poliţişii vâlceni. Bărbatul fusese condamnat la aproape trei ani de închisoare.

La data de 20 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, în urma schimbului de date și informații efectuat prin intermediul birourilor SIRENE din România și Italia, au depistat un cetățean italian, de 39 de ani, urmărit internațional.

Bărbatul a fost dat în urmărire internațională în Sistemul de Informații Schengen, pe numele acestuia fiind emis un mandat european de arestare de autoritățile italiene, la data de 25 ianuarie a.c..

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acesta fusese condamnat la pedeapsa închisorii de 2 ani și 9 luni de închisoare pentru comiterea, în cursul anului 2009, a infracțiunii de primirea în mod ilegal a unor bunuri provenind din infracțiuni, respectiv a unui autoturism de lux”, potrivit Poliţiei Vâlcea.

Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii vâlceni, urmând a fi demarată procedura de predare către autoritățile italiene.

Politica