miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gardoș, „asul din mânecă” al conducerii lui CSU Craiova

Oficialii craioveni au reușit aducerea unui jucător important în ultima zi a perioadei de transferuri. Până în vară, fostul fundaș al Stelei, Florin Gardoș va fi jucătorul lui CSU Craiova, acesta fiind împrumutat până la finalul sezonului de la Southampton, formație din Premier League. În vârstă de 29 de ani, fotbalistul român a ajuns în fotbalul englez în vara lui 2014 când a fost transferat de la Steaua, dar de atunci a suferit mai multe accidentări și nu a reușit să prindă multe minute în tricoul lui Southampton. Acum, se întoarce în Liga I pentru o jumătate de sezon cu obiectivul de a ajuta echipa craioveană la bătălia pentru titlu.

A fost un început de an stresant, cu discuții telefonice interminabile și mulți nervi, dar în final am ales să merg acolo unde am fost dorit cel mai mult. Așa că, atâta timp cât pasul este spre teren, nu poate fi un pas înapoi. Și atâta timp cât atmosfera e ca-n Anglia, te simți fotbalist. Liga 1, m-am întors! Universitatea Craiova, bine te-am găsit, a scris Florin Gardoș pe pagina oficială de facebook. Pe lângă aducerea lui Gardoș, CSU Craiova a anunțat oficial și transferul portughezului Andre Santos.

Portarul nu a fost adus

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aflați în discuții și pentru o a treia achiziție la final de mercato, oficialii craioveni nu au reușit însă să aducă și portarul pe care și-l dorea. Portarul Mario Felgueiras, care a fost în trecut și pe la CFR Cluj, fusese de acord să joace pentru CSU, dar clubul său, Pacos Ferreira, nu a dorit efectuarea transferului.

Au fost niște discuții în ultimile zile, dar, din păcate, nu am ajuns la un acord. Clubul meu nu m-a lăsat să plec. Mai rămân cel puțin până în vară aici. În ultimele luni situația mea s-a schimbat puțin, dar acum așa cum v-am spus, eu mai am trei ani de contract. Trebuie să le arăt respect, pentru că ei au crezut în mine când nimeni nu a crezut și trebuie să rămân să-mi ajut echipa, pentru că trecem printr-o perioadă mai delicată. Mi-aș dori să vin la Craiova, dar vedem din vară ce se întâmpla“, a spus Felgueiras pentru telekomsport.ro. Astfel, formația olteană se va baza în continuare doar pe Calancea, Mitrovic și Laurențiu Popescu pentru postul de portar.

Marcel Popescu vede tribunele pline pe Oblemenco după ultimele transferuri

Președintele CSU Craiova crede că în urma achizițiilor efectuate, suporterii craioveni vor fi și mai dornici să vină la stadion pentru a asista la meciurile echipei lor preferate, iar în play-off toate cele cinci meciuri de acasă se vor disputa cu casele închise.

Cred că cele două transferuri generează emulație, indiferent de vremea nefavorabilă, stadionul oferă un confort și mizez peste 20.000 la meciul cu Timișoara. Îmi permit să spun că, la meciurile de acasă, Craiova nu va mai avea sub 20.000 de spectatori. Sunt sigur că cele 5 meciuri din play-off vor fi sold-out”, a spus Marcel Popescu pentru digisport.ro.

FOTO Florin Gardoș a semnat cu CSU Craiova până în vară, venind sub fomră de împrumut cu o opțiune de cumpărare

Politica