vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

„Matroană” la 16 ani

O adolescentă de numai 16 ani, din Râmnicu Vâlcea, este acuzată de proxenetism în formă continuată. Minora, instituționalizată, și-a obligat colege din sistemul de protecție socială să se prostitueze.

Potrivit Poliţiei, încă din 2016, fata a convins mai multe minore să întreţină raporturi sexuale cu diverşi bărbaţi, contra cost, banii fiind însușiți de inculpată. Cele care refuzau erau supuse unor acte de violenţă.

„La data de 14 februarie a.c., în urma datelor şi informaţiilor obţinute, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări față de o minoră de 16 ani cu privire la săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată. În fapt, în perioada 2016 – 2018, tânăra din municipiul Râmnicu Vâlcea a determinat mai multe minore, în repetate rânduri şi prin constrângere cu acte de violenţă, să întreţină raporturi sexuale cu diverşi bărbaţi”, arată Poliţia Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sâmbătă, minora a fost reţinută pentru 24 de ore. A fost apoi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, care a dispus ca ea să fie cercetată sub controlul judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Ea este mama unui copil de 2 ani care se află tot în sistemul de protecție socială.

Politica