vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

LIGA 2 Bogoi: „Mai avem nevoie de cel puțin 4 jucători de valoare”

Antrenorul Adrian Bogoi a tras concluziile după penultimul amical al iernii, în care Pandurii a învins la limită Flacăra Horezu

CS Pandurii Târgu Jiu a dispus, miercuri după-amiază, cu 1-0, de liderul din Liga a IV-a Vâlcea, Flacăra Horezu. Unicul gol al amicalului disputat pe terenul sintetic din Rovinari a fost marcat, în minutul 75, de atacantul Brian Lemac. După acest test, în care a mizat din nou pe mai mulți juniori, din cauza numeroaselor accidentări din lot, antrenorul Adrian Bogoi a afirmat că mai are nevoie de cel puțin 4 jucători, care să fie titulari.

Acum chiar am intrat pe ultima sută de metri cu pregătirea. La ora actuală, avem un lot tânăr, cu mulți jucători de perspectivă. Desigur, nu mi-aș fi dorit să avem jucători accidentați, dar situațiile astea sunt inerente. Îmi doresc să întărim lotul, avem nevoie și de concurență la echipă, dar și de valoare. Sper să mai aducem unu-doi fundași, un mijlocaș și cel puțin un atacant, dar să fie de valoare, să intre în primul unsprezece. În mare parte mi-am atins obiectivele perioadei de pregătire. Din punct de vedere fizic, suntem OK, dar e bine să fim la un nivel mai bun la ora debutului oficial”, a spus Adrian Bogoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe 24 februarie, Pandurii va juca, la Motru, cu Metaloglobus București, primul meci oficial din 2018. Până atunci, echipa gorjeană va disputa, astăzi, un ultim amical, cu CSM Școlar Reșița. Testul cu ACS Șirineasa, anunțat pentru sâmbătă, a fost anulat.

Cu Flacăra Horezu, Pandurii a mizat pe: Stanca – Băjan, Vasilescu, Turda, Celea – Brânzan, Skoric, Pârvulescu – Dodoi, Ionică și Dănăricu, iar pe parcurs au mai intrat: Popescu – Vodă, Lemac, Marek, Măicăneanu, Mudăvoiu și Dănescu, ultimii 4 fiind juniori. Accidentați, Moga, Raiciu, Şendroiu, Maxin, Şut şi Tudoran nu au evoluat. Atacanții Ciprian Rus, Vlad Bujor și Ernis Durkovic, alături de fundașii Sergiu Homei, Daniel Lung și Dudu Drugă au părăsit în iarnă echipa din Târgu Jiu, care i-a adus în schimb pe: Mihai Moga (portar, de la ASA Târgu Mureș), Robert Băjan (fundaș dreapta, de la ASA Târgu Mureș), Milenko Skoric (mijlocaș la închidere, de la Kolubara Lazarevac), Cosmin Ionică (atacant, de la Național Sebiș) și Brian Lemac (atacant, de la “U” Cluj).

Amicalele iernii pentru echipa lui Bogoi:

23.01.2018, la Târgu Jiu: Pandurii – Internaţional Băleşti 2-0
28.01.2018, la Târgu Jiu
: Pandurii – Petrolul Bustuchin 1-1
31.01.2018, la Motru: 
Pandurii – ACSO Filiaşi 1-0
10.02.2018, la Târgu Jiu: 
Pandurii – Internaţional Băleşti 4-0

14.02.2018, la Rovinari: Pandurii – Flacăra Horezu 1-0

Politica