vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO/Accident cu victime la intrarea în Balș dinspre Craiova

Trei persoane au ajuns la spital, miercuri după-amiază, după ce au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN 65, în judeţul Olt. Accidentul a fost provocat de șoferul unui autoturism care circula cu viteză și care, pierzând controlul volanului, a intrat în coliziune cu o autoutilitară.
„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Timişoara, în timp ce conducea un autoturism din direcția Craiova-Balş, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de mers, respectiv carosabil umed, și într-o curbă a pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Lugoj, care se deplasa regulamentar”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Potrivit ISU Olt, trei persoane au ajuns la spitalele din Slatina și Balș.

”Pompierii Gărzii Balș, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță, au intervenit la un accident rutier produs la ieșirea din Balș spre Craiova, pe Drumul European 574. În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism în care se aflau patru bărbați. În urma accidentului trei persoane au fost rănite și au fost transportate la spitalele din Slatina și Balș. Un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din orașul Balș, șofer al autoturismului, a fost transportat, conștient, cu traumatism cranio-facial și traumatism la membrul superior drept, la UPU Slatina. Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 49 de ani, a fost transportat, conștient, cu traumatism toracic, la CU Balș. Cel de-al treilea rănit, în vârstă de 20 de ani, conștient, cu traumatism cranio-facial și traumatism toracic, a fost transportat la UPU Slatina”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma accidentului, pentru aproape o oră, traficul rutier a fost oprit.

 

 

sursa foto: facebook

Politica