vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Puștii lui Bon un alt succes la scor

Liderul seria de Vest în Liga Elitelor U17, CSU Craiova a obținut a treia victorie consecutivă în meciurile amicale.

Sâmbăta trecută a fost ziua de teste pentru cele două grupe mari al CSU Craiova. În primul joc disputat pe arena de la ”Aripile” formația care conduce ierarhia în Liga Elitelor, seria de Vest, grupa juniorilor U17 a învins cu 9-1 gruparea din Liga a 4-a Dolj, Ajax Dobrotești. Pentru trupa lui Dragoș Bon au marcat Pătulea 2, Sîrbu 2, Nițu, Moldovan, Simon, Baiaram și Ionescu. Antrenorul Dragoș Bon a folosit formula: Manea – Ionescu, G. Negrea, T.Negrea, Nițuică – Guță, Moga, Pătulea – Moldovan, Nițu, Simon. Au mai jucat: Preduț – Baiaram, Boștină și Sârbu.
CSU Under 17 pregătește prin aceste jocuri de verificare reluarea părții secunde a sezonului, dar și meciul de Cupă cu UTA Arad. Această partidă va avea loc la Arad pe 14 martie, de la ora 14, iar pe lângă acest joc în ”sferturi” se vor mai juca: AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – ACS FC Ardealul Cluj, FC Viitorul Constanța – ACS Petrosport Ploiești și FCSB – Sporting Juniorul Vaslui. În această săptămână, CSU U17 va juca, pe 17 februarie, de la ora 10, pe terenul de la Aripile, cu Juventus București U17.
Tot sâmbăta trecută grupa juniorilor U19 de la CSU au susținut o partidă amicală la Slatina cu echipa locală LPS. Elevii lui Florin Șoavă s-au impus cu 5-1, prin reușitele semnate de Stan, Vulpe, Nichifor, Manda și Cercel. ”11” de start folosit de Șoavă a fost alcătuit din: Bobonete- Stancu, Gherghina, R. Popescu – Albăstroiu, I. Popescu, Gheorghișor, Stan – Fieraru, Zbona, Vulpe. Au mai evoluat: Nichifor, Mihăescu, Cercel, Pătrașcu, Popa, Sună, Manda și Ivan. Următorul joc al echipei CSU U19 va avea loca sâmbătă la  ”Aripile”, de la ora 16, cu o grupare din liga a 4-a Dolj.
Mihăilă – titular, Șerban și Vadasis au intrat după pauză
Dintre cei 3 juniori de la CSU convocați pentru turneul naționalei U18 din Spania, Valentin Mihăilă a jucat pe toată durata meciului cu Polonia, pierdut cu 1-2. În schimb Hristo Vadasis și Marian Șerban au intrat după pauză. Singurul gol al echipei noastre a fost reușit de Barna, în minutul 48 iar formula de joc a arătat astfel: Duțu – Jurj (46 Bara), Leca, Ehmann, S. Șerban (46 Vadasis) – Chiriac, Farcaș (46 Barna) – Țîrlea, Sefer, Mihăilă – Pop (46 M. Șerban). În prima partidă jucată de selecționata condusă de Florin Bratu a remizat cu Norvegia, scor 1-1. Golul României a fost marcat de Antonio Sefer. Ultimul meci al României U18 în Spania este programat azi de la ora 16.00, în fața selecționatei similare a Cehiei.

Politica